Combinezon De Unica Folosinta

posted in: Protectie in lucru | 0

combinezon-pp-unica-folosinta

Combinezonul de unică folosință este special conceput pentru protecția generală a corpului, fiind în același timp comod și rezistent. Este fabricat (în mod obișnuit însă există și materiale combinate) din polipropilenă – un material nețesut, flexibil și ușor – având terminațiile mâinilor și picioarelor prevăzute cu elastic.

Combinezonul este prevăzut pentru riscuri minime, oferind protecție împotriva murdăriei și a prafului, fiind ideal pentru uzul de scurtă durată pentru activități diverse.

Domeniul de utilizare al acestui tip de combinezon este industria alimentară și agricultură (și nu numai), însă trebuie să ții cont de durata de utilizare și protecția limitată pe care o oferă.

A nu se folosi în medii unde exista caldură, flăcări, scântei.

A nu se utiliza în atmosfere cu risc potențial de explozie sau atmosfere îmbogățite cu oxigen.

Îți recomandăm totuși, pe lângă utilizarea unui astfel de combinezon, să nu uiți și de protecția ochilor și a mâinilor. Pentru ochi poți purta ochelari de protecție pe toată lățimea feței și ventilație directă (pentru a nu se aburi lentila) iar ca mănuși de protecție sunt bune cele din latex, sau chiar un bax de mănuși de unică folosință nepudrate.

Pe scurt: design-ul acestui combinezon ajută la protejarea angajaților (împreună cu alte accesorii de protecție!) și permite mai multă libertate în mișcare și eficiență pentru îndeplinirea sarcinilor de muncă.

Leave a Reply