Incaltaminte de protectie de culoare alba

Exista foarte multe domenii de activitate, unde este obligatoriu sa porti pantofi de protectie. Fie ca vorbim de pericolele greu de evitat in anumite activitati, riscurile implicate sau strict de normele impuse de regulament, necesitatea purtarii acestora este evidenta.

Pe langa faptul ca ofera o aderenta mai mare si protejeaza degetele si talpa de perforatii, exista anumite domenii de activitate care impun si o cerinta stricta legata de culoare. Astfel, in medii aseptice, precum industria farmaceutica sau spitale, ori in spatii ce nu pot fi contamintate, precum industria alimentara, restaurante – incaltamintea de protectie de culoare alba este oblogatorie.

Stim insa ca albul este foarte greu de protejat impotriva murdariei. Am vazut cu totii un asistent medical ai carui saboti au capatat in timp o nuanta cenusie. Sau poate o farmacista ori un bucatar, avand o culoare similara. Din pacate toate acestea sunt cazuri frecvente care uneori denota lipsa prrofesionalismului si indica un semnal de alarma pentru noi. O pereche de incaltaminte de protectie alba, dar neingrijita, semnaleaza un loc de munca cu o curatenie precara. Iar lipsa cureteniei, in domeniile mai sus mentionate, poate avea consecinte grave si chiar dramatice asupra sanatatii noastre.

Cand discutam despre domenii care sunt in stransa legatura cu sanatatea, curatenia si ingrijirea trebuie sa fie la loc de cinste. Iar un profesionist cu o incaltaminte de protectie de culoare alba, ingrijita impecabil, va impune intotdeauna seriozitate si incredere. Si va fi ferit, cu siguranta, si de eventualele amenzi ale autoritatilor.

In ceea ce priveste varietatea modelelor, aceasta este aceeasi ca pentru orice culoare. Fie ca vorbim despre saboti, sandale, pantofi sau bocanci de protectie, exista solutii, in varianta alb, pentru orice tip de incaltaminte de protectie.

Leave a Reply